Vantoo vantoo vantoo, testing testing.. tana.

No, sitten kun lopulta oli laitteet pesty ja putsattu, ja vedet ja sähköt asennettu, tuli totuuden hetki.

Olihan heti jo rahteja vastaanottaessa selvinnyt, että isommasta koneesta (siitä 400 kilon vatkaimesta) puuttui sivu- ja takapellit, joista maahantuoja olisi rokottanut tehtaan erikseen valmistamana tonnin ja alvin tietty päälle. Onneksi niitä peltejä ei tarvitse ensimmäiseksi hankkia. Sitten puhdistusvaiheessa selvisi, että vanhennuskoneesta puuttui venttiili ja kaikki sisuskalut mokomalle. No se pska ei sitten maksanutkaan samassa puulaakissa kuin 1200 euroa ja taas alvi päälle. En nyt lähtenyt siihenkään. Myyjä ystävällisesti sanoutui irti kaikesta, ja esitti vaan, että halvalla sain mokomat, he kun olivat ostaneet toisesta huutokaupasta aiemmin tuplahinnalla tehdäkseen jäätelöbaarin Saksaan. Vaan eipä tippunut elintarvikelupia, ja tuli vastaan pakkomyynti, johon lopulta eräs hullu (allekirjoittanut) tarttui. No, en ollut ainoa, kyllä niitä huutajia riitti (6 yhteensä). Ai niinhän siinä kävikin, huutomaatti nosti hintaa itsekseen melkein tonnin, mistä auoin päätäni eBaylle. Turhaan, maksimihintani oli ylittänyt myyjän minimihinnan. Siinä oli joo ihmetystä, kun vika huutoni itsekseen nousi ja nousi ilman kilpahuutajia. No, onneksi rahti oli edukas.

Puhdistusvaiheessa laitoin vissiin peruskoulusta tai jostain jemmaamani hammaslääkärin kertakäyttöisen (mikä se on?) muovimittamukin, ja sen sopiva kartiomuoto ajoi asiansa. Toki tämä vaati parannusta, ja kun en löytänyt romuista passelia venaa, kävin Etra Megacenteissä (Teollisuusetola, aina kaikkien pitää ne nimet muuttaa, kele) visiitillä. Hyllystä hain halvimman mahdollisen venttiilin, joka hinta oli peräti 7,95. En oikein saanut vastausta, että sisälsikö se sen alvin vai ei. Noh, sama kaveri löi kassaan 4,00 euroa ja alvi päälle. Hmm. montako rosenttia säästin nyt? 🙂

Noh, se vena vaati vähän laittoa. Sulavaa teippiä ulkokuoren ympäri vajaan millin ja sitten pyöritin sitä paikoilleni. Ihan pikkuisen se lirutti, mutta sitten aika lailla asettui. Ai niin, mitenkäs oikein kävikään. No mitä luulet?

Ei ole sakemanniinkaan (ainakaan enää) luottaminen. Värkeistä puuttui osat joo, mutta vain mancatore, siis se vatkain, pärähti käyntiin so prkele. Siis niin että sekunnissa muutamassa otti niin kylmää, että meinasi kämmen jäätyä kiinni seinään. Sillälailla sen pitäneekin, ottaahan se seinästä 380 V / 20 A ja vettä 1-9 baria. Mutta mites ne muut? No, pastoröintikone kyllä kuumeni, mutta mitäs sitten, kun pitäisi saada massa kylmäksi parissa tunnissa (alan sääntö: maito kylmäksi siinä ajassa – kyse maitotilalliselta, jos et usko)? Kauanko kestää, jos raijaan koneen takaisin ulos ja teen sitä vain 20 asteen pakkasessa, että siten itsekseen jäähtyy siitä 85 – 97 asteen lämmöstä se massa? No, ei ehkä ihan tänään jäähdy ei. Ai, että mitenkäs se toinen värkki, se vanhennuspönttö (jolla vain nostaa tuotantoa, siis pastoröintikonehan tekee saman, mutta em. pöntöllä saa tehokkaamman tuotannon aikaiseksi ja enemmän sotkua)? No mitä luulet. Ihan vainaa senkin jäähtyminen oli. Mutta sitä voisi siis käyttää ulkona pakkasessa, sehän kun ei osaa lämmittää, ainoastaan kylmentää.

Niin, viikon selvitin korjaajaa paikalle. Samassa selvisi, että tein taas saman mokan kuin tässä keikassa (kuka se väittää, että ihminen on älykäs kun oppii virheistään?). Menin ja ostin liian vanhat paskat. Ilmankos olivatkin niin halpoja (eikä vieläkään toista yhtä halpaa settiä ole eBayhin tullut, ei, yli vuotta myöhemmin): niissä on vanhan mallin freonit sisällä. Kun nuo kylmäaineet uusii, voi mennä kaikki sisuskalut uusiksi, ja se onkin sitten vesilintua, sano.

Sain lopulta korjaajan paikalle, jolla piti olla kaikki aineetkin tallella, ja lain mukaan käyttö/korjauskin on vielä (v. 2014 loppuun) ihan ok asia, mitä kovasti kyllä penäsin ja korostin, että lakeja ei tässä rikkomaan aleta. Siinä hommassa kävi lopulta niin ilkeästi, että sensuroin koko paskan tästä. Pitkän koitoksen lopputulema oli, että se kaikkein tärkein värkki, siis se Pastomaster, on 1/2 täynnä sitä scheisse freonia (laillista vielä), mutta vikaa ei löytynyt, tai no löytyi ainakin yksi paha vika sitten käytön yhteydessä: jäähdytysveden paineennosto venttiili falskaa, joka saattaa vaikuttaa asiaan tai olla vaikuttamatta. Kone toimii, mutta ei täysteholla, ja kohta se kai pamahtaa taas pkaksi (kopkop). Murhpyn mukaan se vähiten tarvittava värkki, Agemaster tuli kuntoon, ja jäähdyttää vallan helvetin tehokkaasti (korvaavalla kylmäaineella, hieno homma). Mutta se nauraa, joka parhaiten nauraa: koekäytin pelkällä raanavedellä Agemasteria jokusen tunnin, ja sitten oli pakko tulla katsomaan. Haju kertoi kaiken jo kauas. Saatanan paska vispiläpannu paloi poroksi. Ebaysta franssimanni olisi myynyt postituksineen pari ehkä sopivaa moottoria (jopa matovaihteineen, jotka ovat pannuja kalliimpia!) partiarallaa satasella, vaan nehän on vanhoja SER-romuja. Ottaako riskiä? Enpä viittinyt. Sotkin soossia sitten pikkumixerillä, jonka varsi ei kyllä riitä mihinkään. Turbomixeria vailla, siis, mutta ne vasta kalliita ovat, käytetytkin. 🙁

No, tässä sitä nyt ollaan. Koneet tuli jo 10. 7. 2013, ja ne oli ostettu 13. 6. 2010 ja maksettu viikkoa myöhemmin, ja olin putsannut niitä parin kuukauden ajanjaksolla enemmän kuin hartaasti. Paskaa paketissa, mutta pakko katsoa.

Seuraavaksi jäätelöä tekemään! Niin, ja sehän tarkoittaa siis reissua maitotilalle ja meijerin korvikkeelle, siis tukkuun.

Teinpähän tämänkin, 10/2013.

Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013
Carpigianin jaatelokoneiden huolto (2), 10/2013

Tags: , ,

One Response to “Vantoo vantoo vantoo, testing testing.. tana.”

  1. […] 4-5 asteen tuntumassa, mutta sinne 2 asteeseen koneen vääntö loppui kesken, eikä ihme, kuten aikaisemmin jo luitkin. Ei sitä kylmäainetta ihan turhaan sinne masiinaan sitä puolta kiloa työnnetä, […]

Leave a Reply