Muutama pigmenttivedos, vaimoni tekee loput

No johan sattui! Siis ihan oikeasti sattui! Ei ole näet ennen sattunut, että pokan (Kalle Ståhlberg) vaimolla on kehystysliike, joka sitten tekee loput. Ei auttanut tälle tehdä mitään pohjustuksia, paspoja tai muutakaan.

Kuvaa piti ensin käsiteltävän, jotta se olisi parempi, ja sen jälkeen se olikin huonompi, siis muka. No eipä hätää, onneksi kaiken saa pois minkä on tehnytkin. Eikös ole helppoa tässä digitaalisessa maailmassa? Pääasiahan on, että hinta on halpa.

Tehty Epson 11880:lla, 12/2011.

Mustavalkopigmenttivedostaminen, Kalle Stahlberg, 12/2011
Mustavalkopigmenttivedostaminen, Kalle Stahlberg, 12/2011
Mustavalkopigmenttivedostaminen, Kalle Stahlberg, 12/2011
Mustavalkopigmenttivedostaminen, Kalle Stahlberg, 12/2011
Mustavalkopigmenttivedostaminen, Kalle Stahlberg, 12/2011

Tags: , ,

Leave a Reply